Vino în grupul traducătorilor!

Haide şi tu în grupul "traducatori", pentru traducători

Powered by us.groups.yahoo.com

miercuri, 20 aprilie 2011

Claudiu Crisan (engleza - franceza)

Numele meu este Claudiu Crisan, sunt traducator autorizat oficial din 2010, dar lucrez in traduceri din 2006. Detin autorizatie de traducator si interpret pentru limbile Engleza si Franceza, autorizatie oferita de Ministerul Justitiei. Am fost Olimpic National (locul 3) in anul 2000 la Limba Engleza si sunt pasionat de literatura si arte.

Ca experienta, am inceput sa fac traduceri pentru doua trusturi media incepand cu anul 2006 pana in 2009, respectiv 2010. Detin urmatoarele tipuri de dictionare: tehnic, juridic, medical, argotic si universal. In functie de lungimea si domeniul traducerii, preturile sunt negociabile.

Contact
Claudiu Crisan
Arad, jud. Arad
Telefon: 0730188286
Email: nemesiscc@yahoo.com

luni, 11 aprilie 2011

Durau Luminita Violeta (engleza - franceza)

Tel: 0762 739 206

Email: luminitadurau@yahoo.com

Domiciliul stabil: Craiova

STUDII: 2005- 2007: Master limba franceza- Traducere Juridica
2007 – atestat traducator Ministerul Justitiei
2000-2004: Facultatea de Litere, Sectia Engleza-Franceza


EXPERIENTA: 12. 10 2009: LANGUAGE TRAINER PENTRU S.C. ARCFORCE S.R.L

IULIE 2010: TRADUCATOR DOCUMENTE OFICIALE PENTRU
S.C. AGROCONSULT S.R.L

2006-2007: TRANSLATOR IN CADRUL PROIECTULUI FORMARE PROFESIONALA IN AGRICULTURA EUROPEAID/121549/D/SV/RO FINANTARE UE- SAPARD

1.07.2007: LANGUAGE TRAINER LA SCOALA DE VARA BIBLIOTECA JUDETEANA “ALEXANDRU SI ARISTIA AMAN”

APTITUDINI: Microsoft Word/Excel/Powerpoint
Permis de conducere: Categoria B

LIMBI STRAINE: ENGLEZA, FRANCEZA- EXCELENT

Carti publicate ca singur autor: AMBIGUITE LEXICALE

Domeniile din care am tradus sunt: juridic, tehnic, economic, marketing.

Combinatiile de limbi sunt: engleza-romana, romana-engleza, franceza-romana, romana-franceza, engleza-franceza.

Tariful este diferit in functie de dificultatea textului, de dimensiunea acestuia dar si de deadline.

Sunt o fire sociabila. In general nu-mi place sa vorbesc despre mine. Imi place sa las faptele si tot ceea ce ramane in urma mea sa vorbeasca despre mine.

“Doar ajungand foarte sus poti privi foarte departe”

Dana Rosioru (engleza - spaniola)

Ma numesc Dana Rosioru, sunt traducator autorizat pentru engleza si spaniola, licentiata a Facultatii de Limbi si Literaturi Straine, Universitatea Bucuresti, iar in ultimii trei ani am activat ca si consultant relatii externe (incluzand si activitatea de traducator, interpret si asistent al delegatiilor spaniole) pentru o companie spaniola reprezentanta a Guvernului din Aragon.

Combinatiile mele preferate sunt spaniola cu romana, romana cu spaniola si engleza cu romana .Domeniul preferat este cel juridico-comercial (imputerniciri, acte notariale, acte constituire societati, contracte, etc).

Traducator autorizat
Engleza-Spaniola
0741.68.74.76
danarosiorues@yahoo.com
http://rosadatrad.blogspot.com

Alina Felicia Chifăr (engleza - norvegiana)

Din anul 2007 sunt traducator autorizat de Ministerul Justitiei pentru limbile engleza-norvegiana. Detin si PFA pe traduceri cu posibilitatea eliberii de factura/chitanta. Plata se poate face intr-un cont Banc Post.

Instrucat lucrez in Cluj-Napoca, daca este nevoie de legalizarea traducerii, o trimit prin posta / curier impreuna cu incheierea de legalizare, costul urmand a fi suportat de client. Nu trimit incheieri / pagini in alb din motive obiective.

Prefer sa nu accept traduceri de pe o zi pe alta, termenul minim de livrare al traducerii fiind de 2 zile.

Dupa primirea contractului de colaborare prin posta, il returnez semnat, atasand si copia dupa autorizatie si specimenul de semnatura.

Tariful pentru traduceri din/in norvegiana pentru documente generice este de 40 lei/2000 semne cu spatii. Pentru documente tehnice, tariful se va negocia.

Pentru traduceri din/in engleza tariful este de 20 lei/2000 semne cu spatii pentru documente generice. Pentru documente tehnice, tariful se va negocia.

Documentele traduse au acoperit o gama larga de domenii: documente oficiale, presa, medicina, constructii, juridic, economic.

Mentionez ca nu acord servicii de interpretariat.

Pot fi contactata de luni pana vineri in intervalul 09:00-17:00 pe aceasta adresa de mail si la numarul de telefon 0746 01 48 58.

Cluj Napoca, Romania

Mobil 0746014858

Email alina_felix1984@yahoo.com

Goga Mihaela (engleza - franceza)

Traducator Autorizat cu Diploma de Licenta in Traduceri si Interpretariat si experienta in traduceri din diverse domenii precum si in subtitrari pentru televiziune. Colaborez cu firme mari din Romania si strainatate.

Efectuez traduceri autorizate si legalizate pentru limbile engleza si franceza la pretul de 15 lei pagina de 2.000 de caractere cu spatii si interpretariat pe limba engleza la pretul de 50 de lei pe ora. Pentru mai multe detalii ma gasiti si pe Facebook.

PFA GOGA MIHAELA
Traducator autorizat
Engleza - Franceza

Certified Translator
English - French

Mobil/Mobile phone: (+4) 0740 301 145
Tel./Fax/ Land line/Fax: (+4) 0268 514 250
E-mail: mihaela.goga@yahoo.com

Postări populare

Google