Vino în grupul traducătorilor!

Haide şi tu în grupul "traducatori", pentru traducători

Powered by us.groups.yahoo.com

marți, 9 martie 2010

Iulia Catalina Molea (franceza - italiana)

Traducator autorizat de Ministerul Justitiei pentru traducere si interpretare in/din limbile Franceza si Italiana, autorizatie 23436.

Cu o experienta de trei ani in traduceri si interpretariat, cunosc limbile franceza si italiana la nivel avansat si detin o bogata cultura privitor la tot ceea ce este legat de Franta si Italia.

Capabila sa redactez o traducere de calitate care sa localizeze mesajul si sa redea sensul initial al textului, va asigur ca dau dovada de operativitate pentru rezolvarea în timp optim a traducerilor solicitate.

Am efectuat urmatoarele tipuri de traduceri:
• Acte de înfiinţare pentru firme (certificate de înregistrare, acte adiţionale etc.)
• Documente juridice (procuri, declaraţii , caziere judiciare, caziere fiscale, paşapoarte, permise de conducere, cărţi de identitate, etc.)
• Site-uri web
• Acte din domeniul imobiliar, marketing, documente de publicitate: studii de fezabilitate, rapoarte de evaluare, banere, broşuri, studii comparative, articole
• Contracte (de vanzare, leasing, de muncă , de colaborare, de servicii etc.)
• Manuale tehnice, de utilizare, de intreţinere, broşuri, pliante
• Fişe tehnologice pentru diverse produse
• Documente financiare, bancare, economice (bilanţuri, declaraţii financiare, contracte, balanţe de verificare ,rapoarte financiare, certificate)
• Chestionare de angajare, CV-uri, scrisori de recomandare, evaluare, e-mailuri, faxuri
• Certificate : de naştere, de căsătorie, de deces, de calificare, medicale
• Diplome de liceu, de facultate etc.
In ceea ce priveste interpretariatul, am colaborat timp de doi ani ca interpret pe italiana in cadrul misiunilor economice, si, in paralel, am participat in cadrul unui proces pe langa Tribunalul Prahova.

De asemenea trebuie sa adaug ca sunt persoana fizica autorizata si pot emite factura si chitanta pentru traducerile si interpretariatul efectuate de mine.

COMBINATII LINGVISTICE: din romana-franceza, italiana-romana, romana-italiana, franceza-romana, franceza- italiana, italiana- franceza.

TERMEN DE EXECUTIE: in functie de cerere

LIVRARE: asigur livrare la domiciliul clientului, in functie de necesitate
Traducerea va fi efectuata in formatul dorit (utilizand Microsoft Word, Power Point, Excel sau Acrobat Reader). Lucrarea va fi expediata prin email sau tiparita, pe diverse suporturi, CD, discheta in functie de dorinta dumneavoastra.

MODALITATI DE PLATA: numerar/ transfer bancar.
Discounturi de fidelitate, discounturi de pana la 40% pentru comenzi mai mari de 100 de pagini.

Bucuresti
Telefon: 0766 945 640
e-mail: iulia_m_19@yahoo.com

Niciun comentariu:

Postări populare

Google