Vino în grupul traducătorilor!

Haide şi tu în grupul "traducatori", pentru traducători

Powered by us.groups.yahoo.com

sâmbătă, 13 decembrie 2008

Cum sa devii membru UNTAR

Potrivit Statutului U.N.T.A.R., membru U.N.T.A.R. poate deveni orice persoana care are o autorizatie de traducator eliberata de Ministerul Justitiei.

Persoanele fizice care desi nu au autorizatie de traducator eliberata de Ministerul Justitiei, dovedesc calitatea de traducator prin diplome emise de institutii de învatamânt superior, organe centrale ale Administratiei de Stat sau organisme internationale, pot solicita calitatea de membru asociat, care se acorda automat în urma achitarii cotizatiei.

Persoanele fizice si juridice române sau straine care într-un an calendaristic s-au distins printr-un ajutor economico-social substantial acordat asociatiei pot primi în anul calendaristic imediat urmator statutul de membru de onoare.

Calitatea de donator o poate obtine orice persoana fizica sau juridica româna sau straina care dovedeste, cu înscrisuri valabile, ca a facut o donatie în favoarea U.N.T.A.R.

Calitatea de sponsor o poate obtine orice persoana fizica sau juridica româna sau straina care dovedeste, cu înscrisuri valabile, ca a facut o sponsorizare în favoarea U.N.T.A.R.

Calitatea de voluntar o poate obtine orice persoana fizica ce a împlinit vârsta de 18 ani si a semnat cu U.N.T.A.R. un contract de voluntariat. Voluntariatul este o forma de colaborare si se adreseaza persoanelor interesate. Obiectivele si modul de lucru vor fi stabilite de comun acord. La obtinerea calitatii de traducator si interpret autorizat, voluntarul devine membru cu drepturi depline, iar activitatea de voluntariat desfasurata se recunoaste integral.

Contract de voluntariat

Cum devin membru U.N.T.A.R.?



Persoanele care doresc sa devina membri U.N.T.A.R. sunt invitate sa trimita un e-mail cu datele personale (prenume, nume, adresa etc.) pe adresa U.N.T.A.R.

E-mail: sau

Plata cotizatiei se face în contul bancar al U.N.T.A.R.:

Titular de cont: Uniunea Nationala a Traducatorilor Autorizati din Romania
Adresa: blvd. Nicolae Grigorescu nr. 18, bl B3 bis, sc. 5, ap. 198, sector 3, Bucuresti

CIF: 23938472

IBAN RO68 BRMA 0870 0198 1720 0000 deschis la Banca Romaneasca, Sucursala Titan, Bucuresti.



Cotizatia de membru U.N.T.A.R. este de 10 RON pe luna si poate fi achitata anual sau trimestrial, la alegerea membrului U.N.T.A.R.



Pentru orice întrebari legate de înscrierea în U.N.T.A.R., plata cotizatiei de membru etc. va invitam sa contactati U.N.T.A.R.

Niciun comentariu:

Postări populare

Google