Vino în grupul traducătorilor!

Haide şi tu în grupul "traducatori", pentru traducători

Powered by us.groups.yahoo.com

luni, 11 aprilie 2011

Alina Felicia Chifăr (engleza - norvegiana)

Din anul 2007 sunt traducator autorizat de Ministerul Justitiei pentru limbile engleza-norvegiana. Detin si PFA pe traduceri cu posibilitatea eliberii de factura/chitanta. Plata se poate face intr-un cont Banc Post.

Instrucat lucrez in Cluj-Napoca, daca este nevoie de legalizarea traducerii, o trimit prin posta / curier impreuna cu incheierea de legalizare, costul urmand a fi suportat de client. Nu trimit incheieri / pagini in alb din motive obiective.

Prefer sa nu accept traduceri de pe o zi pe alta, termenul minim de livrare al traducerii fiind de 2 zile.

Dupa primirea contractului de colaborare prin posta, il returnez semnat, atasand si copia dupa autorizatie si specimenul de semnatura.

Tariful pentru traduceri din/in norvegiana pentru documente generice este de 40 lei/2000 semne cu spatii. Pentru documente tehnice, tariful se va negocia.

Pentru traduceri din/in engleza tariful este de 20 lei/2000 semne cu spatii pentru documente generice. Pentru documente tehnice, tariful se va negocia.

Documentele traduse au acoperit o gama larga de domenii: documente oficiale, presa, medicina, constructii, juridic, economic.

Mentionez ca nu acord servicii de interpretariat.

Pot fi contactata de luni pana vineri in intervalul 09:00-17:00 pe aceasta adresa de mail si la numarul de telefon 0746 01 48 58.

Cluj Napoca, Romania

Mobil 0746014858

Email alina_felix1984@yahoo.com

Niciun comentariu:

Postări populare

Google